Često postavljana pitanja

Opšta pitanja
Šta je Salji.org i u čemu se razlikuje od ostalih metoda plaćanja?

Salji.org Vam omogućava direktno plaćanje roba i usluga kompanijama u BiH iz udobnosti vašeg doma sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Sa Salji.org aplikacijom pomažete rodbini i voljenim osobama na jeftiniji i lakši način od dosadašnjeg slanja novca.

U potpunosti smo prilagođeni Vašim potrebama. Pružamo mogućnost plaćanja po predračunu, avansno plaćanje, kao i preautorizirane uplate putem jednokratnih kodova za autorizaciju. Za više informacija o načinima plaćanja putem Salji.org sistema molimo posjetite našu stranicu “kako radi salji.org”.

Koliko košta korištenje Salji.org sistema?

Salji.org naplaćuje minimalnu proviziju na pojedinačne transakcije. Provizija je transparentno prikazana u aplikaciji prilikom plaćanja i zavisi od samog iznosa i tipa kupovine.

Koje kartice mogu koristiti za plaćanje putem Salji.org?

Salji.org omogućava plaćanje putem MasterCard, Maestro, i Visa kartica izdatim od bilo koje banke.

Koje kompanije prihvataju uplate putem Salji.org sistema?

Salji.org sistem je otvoren za sve kompanije iz BiH. Putem našeg sistema možete plaćati bijelu tehniku, računarsku opremu, namještaj, građevinski materijal, automobilsku opremu, hotelske usluge, i mnoge druge. Za detaljniju listu kompanija čije robe i usluge možete plaćati kroz Salji.org posjetite našu stranicu “Partneri”.

Kako mogu dobiti više informacija o Salji.org?

Za sva pitanja Vas molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme na našoj stranici kao ili putem email adrese contact@salji.org.

Sigurnost i zaštita podataka
Da li su moje transakcije i moji lični podaci sigurni?

Sigurnost je naš primarni prioritet i sve vaši podaci i transakcije su zaštićeni prema najnovijim sigurnosnim zahtjevima od strane globalnih sistema kartičnih plaćanja kao što su MasterCard i Visa . Kompletan sistem procesiranja je zaštićen u skladu sa PCI DSS Leval 1 certifikacijom i garantuje sigurnost i za kupce i za prodavce.

Plaćanja
Kako kupovati putem Salji.org aplikacije?

Instalirajte nasu mobilnu aplikaciju sa Apple Store ili Google Play, ili koristite našu web aplikaciju sa vašeg računara. U zavisnosti od načina na koji želite izvršiti uplatu odaberite plaćanje predračuna koji je prodavac u BiH već unio na vaše ime, izvršite avansno plaćanje, ili generišite jednokratni kod koji možete poslati prijateljima i porodici u BiH za korištenje prilikom plaćanja na kasi.

Kako prodavati putem Salji.org aplikacije?

Prodaju i plaćanje putem Salji.org sistema mogu raditi sve kompanije i pravna lica iz BiH. Ulazak u Salji.org sistem je potpuno besplatan. Za više informacija molimo vas da kontaktirate naš odjel za prodaju na sales@salji.org

Donacije
Mogu li uplatiti humanitarnu pomoć putem Salji.org?

Salji.org podrzava rad humanitarnih organizacija i sve uplate za humanitarne organizacije u Salji.org sistemu su bez provizije.

Prodaja
Kako prodavati putem Salji.org aplikacije?

Prodaju i plaćanje putem Salji.org sistema mogu raditi sve kompanije i pravna lica iz BiH. Ulazak u Salji.org sistem je potpuno besplatan. Za više informacija molimo vas da kontaktirate naš odjel za prodaju na sales@salji.org

Sa bilo koje tačke na planeti sigurna kupovina roba i usluga u Bosni i Hercegovini

ili koristite našu web aplikaciju
Web App Icon Salji web app
Kontakt
  • Džidžikovac 6, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • info@salji.org